Over ons

LEFHEBBERS is een creatief bureau uit de hoofdstad. Simpel zonder open deuren. Brutaal zonder een grote mond. Snel zonder haastwerk. De creatieve behoefte van de klant is onze inspiratie. LEFHEBBERS weet wanneer het ‘u’ moet zeggen, is gevoelig voor de toon van de klant en zijn doelgroep.

We laten vakjargon links liggen, vinden extra ruimte binnen een stramien en zijn benieuwd naar uw wens of stoutste droom. LEFHEBBERS heeft lef, toont lef en levert lef.
Je zou het bijna authentiek gaan noemen.

Inmiddels staat er al meer dan vijf jaar aan ervaring op de teller en heeft LEFHEBBERS een breed scala aan klanten, segmenten en doelen voorzien van creatie. Hoe dat komt?

LEFHEBBERS vraagt om een creatieve carte blanche, omdat wij ervan overtuigd zijn dat alleen dan de klant een ontwerp gepresenteerd kan krijgen dat alle verwachtingen zal overstijgen.

De Lefhebbers

De LEFHEBBERS zijn een gedreven en bovenal een creatief ijzersterk duo, Fabian & Max.
Met enerzijds een kunstzinnig creatieve en anderzijds een commercieel creatieve inslag ondersteund door een team van creatieve specialisten blijven we flexibel. Zo wordt elk idee verheven tot een persoonlijk en schaalbaar ontwerp of product welke kan meegroeien met de tijd en zo een optimaal rendement behaalt.