Over ons

Lefhebbers adviseert, ontwerpt en ontwikkelt. Ons werk bestaat uit een combinatie van zakelijk inzicht, creatieve gedrevenheid en een gezonde dosis lef. Hierdoor zijn wij in staat ons echt in te leven, de klant mee te nemen in het creatieve denkproces en waardevolle inzichten te bieden met als uitgangspunt dat onze deliverables altijd waarde toevoegen.

Inmiddels staat er al meer dan zes jaar aan ervaring op de teller en heeft LEFHEBBERS een breed scala aan klanten, segmenten en doelen voorzien van creatie. Hoe dat komt?

LEFHEBBERS vraagt om een creatieve carte blanche, omdat wij ervan overtuigd zijn dat alleen dan de klant een ontwerp gepresenteerd kan krijgen dat alle verwachtingen zal overstijgen.

De Lefhebbers

LEFHEBBERS wordt aangestuurd door een gedreven en bovenal een creatief ijzersterk duo, Fabian & Max. Met enerzijds een kunstzinnig creatieve en anderzijds een commercieel creatieve inslag ondersteund door een team van creatieve specialisten blijven we flexibel. Zo wordt elk idee verheven tot een persoonlijk en schaalbaar ontwerp of product welke kan meegroeien met de tijd en zo een optimaal rendement behaalt.