Een van meest bijzondere en persoonlijke opdrachten welke Lefhebbers heeft mogen uitvoeren is het vormgeven van een identiteit voor Stichting Wiechert. Stichting Wiechert is opgericht ter nagedachtenis aan de op 1 januari 2016 veel te vroeg overleden aanstormend architectonisch talent Wiechert Schenk. In dat kader wordt er jaarlijks een event georganiseerd. Lefhebbers heeft daarbij de eer gehad nog met Wiechert samen te werken aan een concept wat deze opdracht des te specialer werd.

Wiechert Schenk: een sprankelend, creatief, ondernemend en optimistisch talent, die als geen ander voortdurend opzoek was naar nieuwe oplossingen en toepassingen. Kortom, iemand die het verschil kon en wilde maken.

Vanuit deze basis gingen wij van start met het ontwikkelen van een visueel concept ter ondersteuning van Stichting Wiechert. Het resultaat – een interpretatie van een DNA patroon – staat symbool voor het voortbestaan van Wiechert zijn inspirerende gedachtegoed. Bovendien komen zijn onderscheidende kwaliteiten tot uiting vanuit de autonome uitvoering van het beeldmerk door middel van een verfkwast.

Inmiddels kijken wij terug op tweede succesvolle events en staat in januari van 2019  de volgende editie in de agenda. Daarbij kent iedere editie een eigen jury, thema en organisatie. Meer weten? Ga dan naar www.stichtingwiechert.nl